Продукти за мивка алпака 100 50 (10)

Черен Ориз 1000г Vivio

Черен Ориз 1000г Vivio

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова често се нарича и виолетов. Подобно на кафявия ориз, който не се сервира, той е богат на фибри, витамини, особено витамин Е, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до един час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт от ориз с кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата с свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпалителни състояния и много заболявания, и забавят клетъчното стареене. <strong> Хранителни стойности на 100 г </strong> енергийна стойност 1498KJ / 354Kcal - 18% ПДП * МАЗНИНИ 3,2 г - 5%, от които наситени мастни киселини 0,8 г - 4% ВЪГЛЕХИДРАТИ 72 г - 28%, от които захари 0,7 г < 1% ПРОТЕИНИ 7,7 г - 15% ФИБРИ 3,1 г НАТРИЙ 0,03 г < 1% * ПДП - Референтна хранителна стойност
Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова понякога се нарича и виолетов. Както кафявият ориз, той е неолющен, което го прави богат на фибри, витамини, особено витамин E, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт с ориз и кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпаления и много заболявания, а също така забавят стареенето на клетките.&nbsp;<strong>Състав:</strong> кафяв ориз&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100g</strong>Енергийна стойност 1498kJ/354kcal - 18% РС*Мазнини 3,2g - 5% от които наситени мастни киселини 0,8g - 4%Въглехидрати 72g - 28% от които захари 0,7g &lt;1%Протеини 7,7g - 15%Фибри 3,1gСол 0,03g &lt;1%*РС - Референтна Стойност на Прием&nbsp;<strong>Употреба</strong>Оризът се измива със студена вода.
Малка Хималайска сол 1000г vivio

Малка Хималайска сол 1000г vivio

Хималайската сол е най-чистата и здравословна сол на Земята. Тя идва само от едно място: източната част на Хималаите в Пакистан. Има цвят от бяло до светло розово и тъмно червено. Създадена е преди милиони години в резултат на изсъхването на океаните, а находищата ѝ се намират на дълбочина от 400-600 метра под повърхността на Земята. Хималайската сол е по-чиста и здравословна от традиционната маслена сол, която се използва всеки ден. Тя съдържа набор от макро и микроелементи. Хималайска Вивио е налична в две версии: малка и гранулирана. Хималайската сол се използва по-често от гранулираната в кухнята, за подправяне на ястията. Гранулираната сол има същото приложение, но също така е подходяща за баня. В този случай добавете приблизително 10 г сол на 1 литър вода за баня. След баня със сол се препоръчва половин час почивка. Изследванията показват, че консумираме твърде много сол.
Арборио Ориз 1000г - Vivio

Арборио Ориз 1000г - Vivio

Арборио ориз е италиански сорт ориз, който е основната съставка на ризото. Италия е най-големият европейски производител на ориз. Годишно се събира в количество от 1,5 милиона тона, въпреки че това е само 1% от това, което фермерите в Индия събират. Предимството на италианския ориз за този внос е фактът, че целият процес на отглеждане, събиране и обработка подлежи на европейски стандарти. С вносния ориз, например, не знаем какви химикали са използвани по време на отглеждането му. Най-известното италианско ястие с арборио ориз е ризото, ястие, характерно за Северна Италия. Арборио ориз може също да бъде съставка в сладки оризови десерти, базирани на мляко или оризова напитка. Можете също така да се надявате на зеленчуци. Арборио след готвене е малко лепкав (благодарение на амилопектин), влажен, идеален е за приготвяне на ястия, десерти и най-вече е най-добрият ориз за ризото.
Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушената боровинка е натурални плодове, изсушени цели, с изтънчен кисело-сладък вкус. Плодовете по форма наподобяват сушени стафиди, но са по-големи, с сочен цвят и еластична консистенция. Плодовете на боровинката намират широко приложение в кухнята по целия свят. Плодовете на боровинката са богати на витамини (C, витамини от група B, E, K), минерали (натрий, калий, фосфор, калций, магнезий, манган, желязо), фибри, органични киселини, каротеноиди, флавоноиди, танини и пектини. Боровинката не губи своите свойства по време на термична обработка, затова, за здравето, могат да се консумират нейните продукти, които не са толкова кисели, колкото пресните плодове. Боровинката е отлична за профилактика на рецидиви на инфекции на пикочните пътища. Тя подкиселява урината, което води до убиване на бактериите в пикочния мехур. Освен това, киселините, съдържащи се в боровинката, намаляват прилепването на бактериите, което позволява те да бъдат изхвърлени с урината.
Сода за хляб 1000г

Сода за хляб 1000г

Содата за хляб - натриев бикарбонат - е намерила широко приложение в медицината, кухнята, козметиката и много други области. Тя има много голям брой приложения. Мисля, че е най-известна като добавка към всякакъв вид печене. Тя е също така компонент на много козметични и почистващи продукти. Добавя се в шампоани за коса, балсами за устни, пасти за зъби. В козметиката е особено подходяща за мазна и акнеична кожа. & Nbsp; <strong> Използването на сода е перфектно, когато става въпрос за неутрализиране на миризми и почистване. Агентът може да премахне трудни петна, да елиминира неприятни миризми и да помогне за почистването на фурната или микровълновата печка. Содата има леко корозивни свойства, което я прави ефективна за почистване на различни повърхности. Може да се използва за премахване на котлен камък от чайника, тенджерите или кафемашината. Работи отлично като прах за почистване на повърхности в кухнята и банята. За да се отървете от неприятните миризми в хладилника, всичко, което трябва да направите, е да поставите малък контейнер със сода в него.
Бадемови Плочки 250г

Бадемови Плочки 250г

Бадемовите стърготини, както и самите бадеми, са богати на хранителни вещества. Те съдържат витамини, минерали, протеини и фибри, поради което имат положителен ефект върху здравето. Те имат високо съдържание на здравословни ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са незаменима част от здравословното хранене. Смята се, че редовната им консумация може да намали общото ниво на холестерол. Бадемите са богати на витамин Е, известен антиоксидант, вещество, което спира окислителните процеси, като по този начин премахва вените и предотвратява сърдечни заболявания и забавя клетъчното стареене. Смята се, че бадемите допринасят за поддържането на здрави кости чрез калций, магнезий, манган, мед, витамин К, протеини и цинк. Освен това, бадемите съдържат: витамини от група B, фибри и фосфор. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> бадеми & nbsp; <strong> хранителна стойност на 100 г </strong> енергийна стойност
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Просото е направено от просо. Помага за противодействие на киселинността в тялото, укрепва имунитета и е питателно и лесно смилаемо. Естествено е без глутен. Неговото голямо предимство е високото съдържание на витамини от група B, хемопоетично желязо и мед. То е отличен източник на диетични фибри, калий, магнезий, калций и натрий. Осигурява на тялото лесно смилаем протеин и сложни въглехидрати, които са основата на здравословната диета. Просото има антивирусен и укрепващ ефект, помага за възстановяване на киселинно-алкалния баланс на тялото. Витамините от група B и желязото имат хемопоетичен ефект. Просото помага за намаляване на възпалението в тялото, работи за затопляне, подобрява метаболизма, концентрацията и паметта. Високото съдържание на съединения на калций и силиций укрепва зъбите и костите. - 4% включва наситени мастни киселини 0.4g - 2% въглехидрати 72.1g - 28% включително захари 0.8g - 1% протеин 10.
Спелтови люспи 1000г

Спелтови люспи 1000г

Те произлизат от зърнени култури, наречени спелта, които в полската кухня са известни и използвани от много години. Дълго време бяха забравени, а сега отново се връщат в модата. Спелтата се яде след варене или сурова. Добавя се към мляко, йогурт и плодове.
Бадемови стърготини 250г

Бадемови стърготини 250г

Плодовете от бадеми, както и самите бадеми, са богати на хранителни вещества. Те съдържат витамини, минерали, протеини и фибри, като по този начин имат здравословен ефект. Те имат високо съдържание на здравословни ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са основна съставка на здравословната диета. Смята се, че редовната им консумация може да намали общото ниво на холестерол. Бадемите са богати на витамин Е, известен антиоксидант, вещество, което спира окислителните процеси, като по този начин освобождава вените и противодейства на сърдечните заболявания, както и забавя стареенето на клетките. Смята се, че бадемите допринасят за поддържането на здрави кости чрез съдържащите се в тях: калций, магнезий, манган, мед, витамин К, протеини и цинк. Освен това бадемите съдържат: витамини от група B, фибри и фосфор.&nbsp;<strong>Състав:</strong> бадеми&nbsp;<strong>Хранителна стойност на 100г</strong>Енергийна стойност 2489kJ/602kcal - 30% ПДП*Мазнини 50,6g - 72% от които наситени мастни киселини 3,9g - 20%Въглехидрати 9,5g - 4% от които захари 5g - 6%
Подобни търсения